≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U raciji uhapšene tri osobe u Beranama: Pronađeno oružje u ilegalnom posedu, oni psovali policiju i pretili

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom akcije S.J. (53), bliski srodnik L.J, policajcima je uputio više reči uvredljive i preteće sadržine i da su prema njemu, nakon više upozorenja i naređenja, upotrebljena sredstva prinude

  • 0
Crna Gora policija crnogorska Podgorica Foto-ilustracija: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

Tri osobe uhapsila je crnogorska policija danas zbog oružja u ilegalnom posedu tokom racije u jednom ugostiteljskom objektu u Beranama, u kojem je bilo prisutno više članova visokorizičnih kriminalnih grupa, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Kako se navodi, tokom racije oduzeta su tri pištolja od S.S. (32), S.R. (45) i L.J. (27).

Tokom akcije S.J. (53), bliski srodnik L.J, policajcima je uputio više reči uvredljive i preteće sadržine i da su prema njemu, nakon više upozorenja i naređenja, upotrebljena sredstva prinude, piše Tanjug.

Raciju su sproveli pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala, uz podršku taktičkih specijalnih jedinica Sektora policije posebne namene, na osnovu operativnih i obaveštajnih podataka da je više osoba u ugostiteljskom objektu naoružano i da je došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama je naložio da S.S, S.R. i L.J. budu zadržani zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Proverama baze podataka policija je utvrdila da je pištolj, koji je pronađen kod S.S. registrovan na R.P. (39) policijskog službenika, kao privatni posed i protiv njega će biti preduzete dalje mere u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je oružje došlo u posed trećeg lica.

Prethodno su podgorički mediji javili, pozivajući se na informacije iz Uprave policije, da su u objektu su bili Vuk Vulević i Đorđe Mićunović, sin kontroverznog Branislava Brana Mićunovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA