Vreme čitanja: oko 1 min.

Petra sa nepoznatima Božić dočekala u autobusu: "Počeo da se trese u toku vožnje, osećalo se da nešto gori"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Autobus koji je 24. decembra sa polaskom u 18 časova trebalo da stigne u Split oko 23 časova kasnio je čak četiri sata

  • 0
Autobus Foto: Pixabay

Neobična situacija dogodila se putnicima na relaciji Zagreb - Split koji su, umesto da dočekaju Božić sa porodicom i prijateljima, ostali nasred auto-puta sa probušenom gumom. Ali tu nije bio kraj.

Autobus koji je 24. decembra sa polaskom u 18 časova trebalo da stigne u Split oko 23 časova kasnio je čak četiri sata.

Studentkinja Petra ispričala je da kada su stigli blizu Karlovaca "autobus je počeo da se trese u toku vožnje i da se osećalo kao da nešto gori". Putnici i vozači su izašli iz autobusa i pozvali pomoć, ali im je rečeno da će stići tek za sat i po.

Nakon sat i po vremena, stigao je kombi sa četiri radnika koji su utvrdili da je u pitanju problem sa gumom i da za putnike nema velike opasnosti.

Oko 11 sati stigao je beli kombi s četiri Nepalca.

- Zavukli su se ispod i menjali gumu, da bi nam nakon nekog vremena rekli kako guma nije napumpana, a da pumpu nemaju. Onda nam je rečeno da moramo opet da čekamo da dođe nova pomoć s pumpom... Na kraju su nam se smilovali i poslali zamenski autobus - rekla je studentkinja iz Splita, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sa njima u autobusu je bilo šestogodišnje dete, ali na svu sreću, nije bilo starijih i nemoćnih osoba. Međutim, putnici nisu bili spremni za ovoliko putovanje, pa sa sobom nisu imali dovoljno hrane i vode.

Bez obzira na izmenjene uslove od očekivanih, putnici su se dobro zabavili. Zbijali su šale, jedna žena je podelila keksiće, na kraju su u Split stigli oko 4 sata posle ponoći, izmučeni, ali dobro raspoloženi.

Agencija koja je organizovala ovaj put nije se oglasila povodom ove situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA