Vreme čitanja: oko 1 min.

Zenički Hudini snagom volje krivi metalni novac: Maštovit je i predusretljiv, trikove izvodi i na ulici

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niko nije odbio da učestvuje u njegovim predstavama i iluzijama

  • 0

Dominik Leon (28) iz Zenice je veliki iluzionista. Svojim mađioničarskim trikovima oduševljava ne samo zeničku publiku nego i znatiželjne iz susednih država, objavio je na svom Jutjub kanalu Srećko Stipović.

Pored građevinarstva kao struke Dominik uživa i u stvaranju iluzija, trikova od kojih vam zastaje dah. Njega možemo porediti sa slavnim Hudinijem koji je uspeo da izroni iz mora iako je bačen u sanduku zavezanom lancima i katancima. Zenički Hudini je maštovit u svojim izvedbama, ali i vrlo prijatan i susretljiv. Zeničani ga rado susreću i pozdravljaju, a on njima izvodi mađioničarske trikove i na ulici. Niko nije odbio da učestvuje u njegovim predstavama i iluzijama.

- Ljubav prema ovome počela je pre jedno petnaestak godina, kada sam video jedan prevarantsko-šibicarski trik. Onda počnete da razmišljate "kako ovo", istražujete, nije bio internet toliko zastupljen, nije bilo toliko informacija, ja sam imao sreće da sam našao neke knjige koje su bile bukvalno za varanje u pokeru. Onda sam to uspeo da iskoristim a drugi način. da te neke metode iskoristim.

Autoru priloga rekao je da u ruci čvrsto drži kovanicu. Kada je nekoliko minuta kasnije ispužio dlan, metalni novčić je bio savijen. Na pitanje može li novčić da se ispravi, Dominik kaže "ne znam, moraćete to kod kuće da probate".

U "Supertalentu" je inače došao do polufinala.

Više pogledajte u video prilogu Srećka Stipovića:

(Telegraf.rs)

Video: Ovaj iluzionista zbuniće vas za čas, šta je optička varka a šta stvarnost?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA