Vreme čitanja: oko 1 min.

Poginula žena (81) u stravičnom požaru u Daruvaru: Svi stanari evakuisani iz zgrade

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, koji su na teren izašli s četiri vozila, sprečena je i veća tragedija jer se vatra brzo rasplamsala i pretila da zahvati i okolne stanove

  • 0
Hrvatska Zagreb vatrogasci Hrvatske Foto-ilustracija: Shutterstock

Žena (81) poginula je u požaru koji je izbio danas oko 17.40 časova u zgradi u centru Daruvara, potvrdio je načelnik daruvarske Javne vatrogasne službe, Zdenko Brandeis.

Zapalila se zgrada na Trgu dr. Franje Tuđmana u kojoj je smešten i dečji dispanzer. Požar je zahvatio stan koji se nalazi iznad dispanzera.

Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, koji su na teren izašli s četiri vozila, sprečena je i veća tragedija jer se vatra brzo rasplamsala i pretila da zahvati i okolne stanove.

- Sve su nas prvo isterali, svi smo morali izaći i nismo znali što se događa sve dok nismo izašli i videli vatru i dim - rekao je jedan od stanara za Mojportal.hr.

- Sve je bilo puno dima! Vatrogasci su jako brzo došli. Čuli smo prvo jedna, pa druga, pa treća vatrogasna kola. Svi smo poznavali gospođu koja je stradala - rekao je drugi stanar zgrade.

Treći je ispričao kako je često s preminulom gospođom, kada bi vreme bilo toplije, sedeo na klupi ispred zgrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA