Vreme čitanja: oko 1 min.

Mali Milan za Novu godinu imao samo jednu želju za svoju mamu, onda se dogodilo čudo: Bravo, momci!

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečaku dobri momci ispunili najveću želju

  • 1

Mali Milan Cvijetić iz Teslića, dečak iz sedmočlane porodice, imao je za Novu godinu samo jednu želju - da njegova mama dobije automobil.

Milanova mama Dragana je pre nekoliko meseci položila vozački, ali automobil nemaju, što im je znatno otežavalo da završavaju brojne obaveze koje porodica sa petoro dece ima. Mališan je načuo razgovor svojih roditelja, koji su pričali kako bi im bilo lakše da imaju automobil, i to mu je postala najveća novogodišnja želja.

Mališan je tu želju rekao u kameru ATV-a, koji je sa porodicom uradila novogodišnji prilog. A onda se dogodilo čudo! Dobri momci su mališanu želju ispunili.

Samo dan kasnije automobil je dovezen pred kuću malog Milana, a mališan od radosti nije mogao da veruje.

"To je pravi auto", izgovorio je gledajući kako automobil stiže.

Vozilo porodici poklonili su mladići Veljko, Slađo i Mile, koji su rešili i registraciju.

"Znači Veljko i ja smo poklonili vozilo, Slađo je rešio eksterijer i enterijer, a registraciju Dario Panić. Еto. Hvala", rekao je Mile Todić.

Mladići i nisu bili baš nešto raspoloženi za razgovor pred kamerom. Dovoljan im je kažu iskren dečiji osmeh i ruke oko vrata. A ruku je ovde mnogo.

Kako piše ATV, petoro je mališana u porodici Cvijetić. Sreću nije krila ni majka Dragana.

"Iznenadilo me jeste. Hoće mi olakšati put do škole ili ovako kad su bolesni ne daj Bože. Nisam očekivala, baš vam hvala puno", rekla je majka Dragana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misadosta

    3. januar 2024 | 23:46

    Svaka čast mladim momcima koji su usrećiti ovu dečicu i njihovu majku sa autom i cak se postarali i za registraciju , dokaz da jos uvek ima dobrih ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA