≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatski mediji tvrde o napadu u kojem su povređena deca: U Vukovaru se međusobno tukli hrvatski navijači

I. Ć.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teško su povređena dva dečaka

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

U brutalnom napadu koji se sinoć oko 22 sata dogodio u Vukovaru teško je povređen jedan dečak, a dvojica su hospitalizovana, sa nešto lakšim povredama.

Kako piše portal 24 sata.hr, "pripadnici jedne hrvatske navijačke skupine u centru grada napali su članove druge skupine navijača hrvatskog kluba u kojoj je bilo i maloletnika".

Policija je, kako pišu, stigla brzo u Ulicu Josipa Juraja Štrosmajera, nakon dojave o masovnoj tuči. Tuklo se, piše 24sata.hr, dvadesetak ljudi. Iz "dobro obaveštenog izvora saznali smo kako se radi o pripadnicima dve hrvatske navijačke skupine", piše 24sata.hr.

Teško su povređena dva dečaka koje su zbog težina povreda morali da prebace u KBC Osijek. Jedan od njih ima frakturu lubanje i lica.

- Primili smo trojicu maloletnika, 2008. i 2009. godište. Oni su na odeljenju dečje hirurgije. Dvojica su hospitalizovana, a treći s lakšim telesnim povredama je otpušten. Od dvojice koja su ostala u bolnici, jedan ima teže telesne ozlede, frakturu lobanje i kosti lica, a drugi ima lakše telesne povrede kao što su kontuzije glave, trbuha i grudnog koša - rekao je lekar iz KBC Osijek.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA