Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena se napila i pretukla muža, on odmah pozvao policiju

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema prijavi muškarca, njega je supruga nekoliko puta snažno udarila rukom u lice, pri čemu je bila u alkoholisanom stanju

  • 0
kafana, restoran, tuča žena žene se biju tuku Foto: Shutterstock

U selu Gornji Kamengrad, nadomak Sanskog Mosta u BiH, prijavljen je neobičajen slučaj nasilja u porodici, u kojem je deblji kraj izvukao muškarac.

Naime, E.H. je prvo napala supruga E.S. verbalno, a potom i fizički, nakon čega je muškarac prijavio slučaj policiji. Na lice mesta, u njihovu porodičnu kuću u pomenutom selu, upućena je policijska patrola, koja je zatekla supružnike.

Prema prijavi muškarca, njega je supruga nekoliko puta snažno udarila rukom u lice, pri čemu je bila u alkoholisanom stanju. Pripadnici policije su ovom prilikom preduzeli zakonom propisane mere, te žensku osobu priveli na informativni razgovor.

Ovo je samo jedan u nizu brojnih slučajeva nasilja u porodici na području Unsko sanskog kantona, a ono što je karakteristično, navode u policiji, je da su u poslednje vreme žrtve nasilje sve češće i muškarci.

Mahom se radi o osobama u starijoj životnoj dobi, a u takvim slučajevima najčešće se radi o starijim licima nad kojima deca vrše nasilje, prenosi Cazin.net.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA