Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno ko je devojka sa snimka koja Srbima i Putinu čestita Božić uz pucnje: "Popila" prijavu

Ekipa Sveta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je izvršila i pretres njenog stana

  • 15
Crnka čestita Božić Srbima, Rusim i Putinu Printskrin: Društvene mreže

Otkriveno je ko je devojka sa viralnog snimka, koji ovih dana kruži mrežama, a na kojem devojka čestita Badnji dan i Božić "pravoslavnoj braći Srbima i Rusima i pravoslavnom caru Putinu", a potom puca iz pištolja. U pitanju je D. Š. iz Herceg Novog, protiv koje će biti podneta i prijava.

Naime, policijski službenci Regionalnog centra bezbednosti "Jug" - Odeljenja bezbednosti Herceg Novi su, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Herceg Novom, izvršili pretres stana i drugih prostorija, kao i vozila koje koristi D.Š.

"Policijski službenici identifikovali su lice koje se nalazi na video snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojem ženska osoba iz oružja ispaljuje projektile u vazduh. Izvršenim pretresom stana koje koristi D.Š. pronađen je startni pištolj", naveli su iz policije.

Kako su kazali, sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da u radnjama D.Š. nema elemenata krivičnog dela.

"Službenici Odeljenja bezbednosti Herceg Novi će protiv nje podneti prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz člana 107 Zakona o oružju", navedeno je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivi

    10. januar 2024 | 22:08

    Boze seljanke. Bozić da li pravoslavni ili katolički, je jedan miran, spokojan praznik koji se slavi u krugu porodice, sa puno lepih reci, hrane, obicajima i topline. Ovo je sramota za ovako jednu mladu devojku, koja je bahata nekulturna i nema pojma sta je Bozić i zasto se slavi

  • Pp

    11. januar 2024 | 00:38

    Da je slavila katolički Božić ili Barjam, i da je pljuvala po Srbima i Putinu ne bi je Milogorski bivši Srbi hapsili... "Nema goreg Turčina od Srbina poturice", oduvek bilo i ostalo.

  • Ccccc

    10. januar 2024 | 22:33

    BRUKO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA