Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarcu iz Bileće policija pronašla kokain, pušku, tri pištolja i gomilu municije: Pao u Trebinju

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lice P.M. je uhapšeno i sprovedeno na kriminalističku obradu u prostorije Policijske uprave Trebinje

  • 1
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

Pripadnici Policijske uprave Trebinje uhapsili su P.M. iz Bileće, a pretresom kuća, pomoćnih objekata i vozila koje koristi ovo lice pronašli su opojnu drogu kokain, tri pištolja, jednu lovačku pušku i 117 komada metaka različitog kalibra, navedeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

Lice P.M. je uhapšeno i sprovedeno na kriminalističku obradu u prostorije Policijske uprave Trebinje, prenela je Srna.

U pretresu kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koristi M.B. pronađena je i privremeno oduzeta jedna poluautomatska puška i 13 komada municije.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je naložilo da se protiv lica P.M. podnese izveštaj o počinjenom krivičnom delu zbog postojanja osnova sumnje da počinilo krivična dela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Protiv lica čiji su inicijali M.B. Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je naložilo da se podnese izveštaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA