Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga u porodici Novaković: Ovo je Stela koja je stradala u naletu kamiona, prijatelji se opraštaju od nje

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamion je naleteo na Stelu i još dve devojke koje su šetale trotoarom, a očevici kažu da je prizor bio stravičan

  • 0

Stela Novaković (23) iz Daruvara poginula je danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 11 sati kod u Lovranu, piše Mojportal.

Kamion je naleteo na Stelu i još dve devojke koje su šetale trotoarom, a očevici kažu da je prizor bio stravičan.

"Cure od 20-ak godina hodale su trotoarom kada ih je vozač beton pumpe “pokupio”, da tako kažem. Njemu je u vožnji popustio stabilizator, usled čega mu se otkačila ta tzv. “noga” na kamionu. Prvo je pokupio saobraćajni znak, a onda tu nesrećnu curu, koju je vukao 20-tak metara dok nije valjda shvatio šta se događa", ispričao je svedok za 24sata.

Jedna od devojaka zadobila je teške telesne povrede, dok je druga, pukom srećom, prošla sa lakšim povredama.

"Druge dve devojke su odbačene u obližnju ogradu kraj trotoara, pri čemu je jedna jako udarila glavom. Krvi je bilo svuda, strašan prizor. Šta ti je život, mirno šetaš trotoarom i onda te više nema. Koliko znam reč je o mladim studentkinjama. Tragedija za njih i porodice, ali i nesrećnog vozača koji je bio u apsolutnom šoku", opisao je stravičnu nesreću direktor obližnjeg hotela.

Ljudi koji su poznavali Stelu opraštaju se od nje putem društvenih mreža. Kažu da je bila divna, uvek nasmejana.

"Ovo je jedan od onih dana kad ti se srce raspukne od tuge i teško je bilo što suvislo misliti. Kad ode neko tako mlad, a poznavao si ga i voleo kao svoje rođeno dete. Samo ću reći bila mi je čast poznavati te i biti tvoj učitelj dugih 10 godina. Znaš da smo se uvek šalili da si ti moja treća kćer. Takva osoba, dobra, jaka, pametna, savesna, uvek nasmejana i posebna, retko se upoznaje", pisalo je u oproštajnim porukama na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA