≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Draženove (19) komšije ne veruju da je on ubio Sašu: "Bio je dobro dete!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije, koje su molile da ostanu anonimne, kažu da je Dražen L. bio uzorno dete

  • 12
D. L. osumnjičeni za ubistvo Saše K. iz Doboja Foto: Društvene mreže

Čitav region bruji o ubistvu Saše Kulišića iz Doboja, čije beživotno telo je pronađeno vezanu u šumi kraj izletišta 30. januara sa ubodnim ranama. Sumnja se da su Sašu ubili supruga Andrea K. (32) sa kojom ima dvoje maloletne dece, a da joj je u tome pomogao Dražena L. (19), sa kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi.

Sinoć je uhapšena i Sašina maloletna ćerka zbog sumnje daje pomagala u ubistvu.

Detalji zločina lede krv u žilama. Veruje se da je Saša bio danima trovan i omamljivan, a da je upravo ćerka ta koja mu je sipala supstance u vodu i sokove... Supruga Andra K. je sa Draženom L. navodno do detalja isplanirala zločin, dan ranije iznajmila stan u Banjaluci, uzeli su automobile iz rent-a-cara, u kuću su ušli u pola noći i Sašu pretukli dok je ležao u krevetu.

Potom su mu, kako se sumnja, vezali ruke i noge, selotejpom zalepili oči i usta, polu nagog strpali u gepek i odveli u šumu gde mu je, kako se sumnja A. K. zadala tri uboda nožem, nakon čega je preminuo.

Telo je pronađeno tek narednog dana, a policija je nedugo potom pronašla i uhapsila Dražena L. zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu.

Ljudi koji poznaju ovog tinejdžera u potpunom su šoku zbog svega. Kažu da nisu mogli ni da naslute da bi on ovako nešto mogao da osmisli, kamoli da uradi.

"Mali je bio dobro dete. Završio je školu, učio, radio. Normalno, vredno, radno dete", rekao nam je jedan komšija koji je molio da ostane anoniman.

"Možda ga je ona zaludela... Nikad ne bih pomislio da ovo može da uradi", rekao je naš sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    1. februar 2024 | 10:04

    Ma dobričina jedna duša od čoveka,toliki je dobrica bio da se spanđao sa udatom ženom petnaest godina starijom.Šteta što se nije zvao Dobrica.

  • Eno

    1. februar 2024 | 10:18

    puni zatvori tih ''dobrih'', a Boga mi i ludnice...

  • Miki

    1. februar 2024 | 10:14

    Sad ce dugo godina biti dobar robijas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA