Vreme čitanja: oko 1 min.

Optuženi za zlostavljanje i mučenje čoveka: Oteli muškarca, krvnički ga tukli na groblju

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema optužnici, oko četiri časa, u Prijedoru, osumnjičeni B.Đ. i M.G. došli su do porodične kuće oštećenog N.R. zajedno sa A.M. i nasilno otvorili vrata i ušli unutra

  • 0
Groblje ilustracija Foto: Mateja Beljan

B.Đ. i M.G. optuženi su zbog zlostavljanja i mučenja, odnosno neljudskog i ponizavajućeg postupanja prema oštećenom N.R. kog su oteli automobilom i tukli na groblju.

Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru optužilo je dva muškaraca da su zlostavljali muškarca 2. maja 2019. godine.

Prema optužnici, oko četiri časa, u Prijedoru, osumnjičeni B.Đ. i M.G. došli su do porodične kuće oštećenog N.R. zajedno sa A.M. i nasilno otvorili vrata, a zatim ušli unutra, prenose Nezavisne.

"Osumnjičeni su uz upotrebu sile i pretnje, a u nameri da oštećenog zaplaše i nazakonito kazne iz razloga što je oštećeni N.R. navodno tražio novac koji mu duguje S.S. supruga od osumnjičenog B.Đ. dok je bio u zatvoru, svesni da oštećenog mogu fizički povrediti, ivukli su ga iz kuće i ugurali u automobil marke reno kojim je upravljao osumnjičeni B.Đ, dok je A.M. sedeo na mestu suvozača", navode iz Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Kako se dalje navodi, M.G. je sa oštećenim sedeo pozadi i u toku vožnje ga je udarao u glavu i po telu, a to je činio i osumnjičeni B.Đ. udarajući ga rukom u predelu glave. Nakon što su stigli do lokalnog groblja, izašli su iz kola i udarali ga šakama i nogama po telu.

"Nakon toga su ga naterali da uđe u gepek vozila, gde su ga držali pet minuta, pa ga izvukli i opet krenuli da ga tuku. Tada su mu naneli povrede čela, oka, desnog podočnog dela i zadnje strane vrata, ogulili kožu sa lica i desne strane vrata. U pitanju su bile lakše povrede, ali su mu tom prilikom pretili da će ga ubiti, polimiti mu noge i ruke ako nekome kaže šta su mu uradili ili ako ih prijavi policiji, i da će ga ponovo prebiti", navodi se dalje u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA