≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se sud o slučaju maloletne ćerke ubijenog Saše: Evo za šta je sumnjiče

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodaju da je osumnjičenoj maloletnici određen staralac, kao i nadležna osoba ispred Centra za socijalni rad

  • 0
Saša Kulišić Foto: Privatna arhiva/ATV, Shutterstock

Maloletna kćerka Saše Kulišića osumnjičena je za teško ubistvo i određeno joj je pritvor u trajanju od 30 dana, rečeno je za ATV u Osnovnom sudu u Doboju.

”Osnov za određivanje pritvora sadržan je u odredbi člana 197. tačka B Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske (bojazan od ometanja krivičnog postupka uticajem na svedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza)”, navode u Osnovnom sudu u Doboju.

Dodaju da je osumnjičenoj maloletnici određen staralac, kao i nadležna osoba ispred Centra za socijalni rad.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV su rekli da im je policija zbog teškog ubistva Saše Kulišića dostavila izveštaj protiv tri osobe i to A.K. (34), D.L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine.

”U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na predlog tužilaštva Osnovni sud u Doboju je 31. januara odredio jednomesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju”, rekla je sekretar OJT Doboj Slobodanka Lukić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA