Vreme čitanja: oko 4 min.

Ovako je izgledao brak Saše i Andree: Komšije ih viđale srećne, ali jedno nisu mogli da znaju

Vreme čitanja: oko 4 min.

Iako se u prvi mah sumnjalo da je motiv za ubistvo ljubavna veza Andree i Dražena, sada će to dodatno morati da se ispita, s obzirom na to da je ćerka žrtve i prvoosumnjičene za zločin navodno bila upletena u planiranje i izvršenje ubistva

  • 13
Saša Kulišić, Doboj, kuća Foto-kolaž: Telegraf.rs/M. S. P. / Facebook

Doboj je već tri dana u šoku nakon surovog ubistva njihovog sugrađanina Saše Kulišića, čije unakaženo, vezano telo, sa lepljivom trakom obmotanom oko glave je pronađeno u šumi nadomak popularnog izletišta Preslica.

Nakon Sašinog ubistva uhapšeni su njegova supruga Andrea K. (34), Dražen L. (19), koji je navodno bio njen ljubavnik, a lisice na ruke stavljene su i Sašinoj maloletnoj ćerki, koju je pre 14 godina dobio sa Andreom.

Iako se u prvi mah sumnjalo da je motiv za ubistvo ljubavna veza Andree i Dražena, sada će to dodatno morati da se ispita, s obzirom na to da je ćerka žrtve i prvoosumnjičene za zločin navodno bila upletena u planiranje i izvršenje ubistva.

Šta bi moglo ćerku, koja se sumnjiči da je oca omamljivala i drobila mu lekove u piće, moglo na to da navede, utvrdiće dalja istraga. Prema rečima komšija i prijatelja sa kojima su novinari Telegraf.rs razgovarali u Doboju, delovalo je da Saša i Andrea imaju skladan brak, a da su deca srećna.

Kako su nam govorili, viđali su ih zajedno, leti bi pravili roštilj u dvorištu, deca su se igrala...

Njegov prijatelj Aleksandar, koji se sa Sašom poznavao desetak godina i poslovno sarađivao, ne može i dalje da veruje šta se dogodilo.

"Nama je bio šok kada smo sve to saznali, pogotovo što kažu da je ta žena to uradila, a i nju znamo, dolazila je kod nas", priča nam Aleksandar.

Ističe da je Sašin i Andrein brak, gledano sa strane, izgledao normalno.

"Međutim, šta se dešava iza četiri zida, to niko ne zna... Živeli su povučeno, ali normalno. Šta se dogodilo, to samo ona zna", rekao nam je Sašin prijatelj.

I komšije su verovale da je Saša u srećnom braku. Jeza ih hvata kada pogledaju u dvorište gde su koliko do juče viđali Sašu kako sa porodicom uživa. Imao je i nekoliko pasa, sa kojima su se devojčice, koje je dobio u braku sa Andreom redovno igrale.

"Sve je delovalo idilično"

"Njemu ništa nije bilo teško. Uvozio je automobile iz Nemačke, pa ih je "dotezao" i prodavao. Niko na njega nije imao zamerke, ni komšije, ni oni koji su od njega kupovali kola. Onaj "audi", što mu je u dvorištu kuće, spremao je za prodaju. Ma... Nije mi jasno otkud ovo zlo ispade! Ništa nije slutilo. Sve je delovalo ne normalno, nego idilično", rekao je jedan Sašin komšija.

Navodno niko nije znao da je Andrea našla ljubavnika. Dražena, kažu nam, nisu poznavali, niti je iko slutio da Saši supruga nešto radi iza leđa.

Da li su zaista i koliko dugo bili u vezi još niko ne zna... Draženov otac, sa kojim smo pričali, od šoka nije mogao da prozbori ništa o navodnoj vezi njegovog sina i 15 godina starije žene. Gotovo jecajući nam je pričao kako mu je Dražen najmlađi od četvoro dece, te da mu je sve pružio u životu i da ne zna kako se ovo dogodilo.

"Mali je radio u Sloveniji, radio je u Nemačkoj, imao je odlične pare. Došao je pre nekih deset dana iz Nemačke, on je radio kao varilac i monter, imao je satnicu 100 evra… Ovo nije nikako moglo biti zbog para", govorio nam je plačnim glasom Draženov otac, dodajući da ne zna kako da ode da izjavi saučešće Sašinima.

"Više ne smem ni u selo da idem, kamoli u Doboj da odem... Dođe mi da sve ovo prodam i odem bilo gde”, kaže Draženov otac dok odmahuje glavom suznih očiju.

Podsetimo, Saša je pronađen mrtav 30. januara šumi, vezanih ruku i nogu, sa brojnim ubodnim ranama po telu. Po svemu sudeći, već neko vreme je bio meta supruge i ćerke, jer se sumnja da su ga neko vreme trovale lekovima, za šta nije ni znao. Izgleda da je postojao i plan da ga krajem meseca dokrajče.

Naime, dan pre nego što je Saša ubijen ćerka je, kako se sumnja, u dogovoru sa Andreom i Draženom izdrobila tablete tati u limunadu, a kada je Saša omamljen zaspao, pozvala je da ih o tome obavesti i ostavila im otključana vrata kuće, kako bi mogli nesmetano da uđu.

Po dolasku Andrea i Dražen su, kako se veruje, devojčici rekli da ode u dnevnu sobu i zatvori vrata, a omamljenog Sašu su pretukli do krvi, vezali mu kanapom ruke i noge, a lice su mu oblepili sivom selotejp trakom.

Potom su ga ubacili u automobil i odvezli u šumu, gde je dobio četiri uboda oštrim predmetom u predelu stomaka. U šumi je ostavljen da umre, dok su ubice pobegle u nepoznatom pravcu.

Nedugo nakon što je telo pronađeno, policija je uspela da locira Dražena i uhapsi ga, a potom je u Banjaluci uhvaćena i Andrea. Dan nakon ubistva privedena je i maloletna ćerka. Svima je određen pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    2. februar 2024 | 14:27

    Au koliko je strasna ova prica a jos strasniji nacin i ishod . Zamisljam nwcijendete kako tatu omamljuje da bi ga majka ubila ... zastrasujuce na sta su ljudi spremni . Ovaj covek ima normalan optimistican lik i sumnjam da ih je zlostavljao . .kako ste napisali ne zna se sta se dogadja u 4 zida ... ali ma sta da je nije razlog ni za jednu fazu u kojoj se ovaj covek nalazio . Ko ga je ubadao ? Odakle toliki bes ? Kako bre dete protiv oca ? Ma uzas

  • Mirjam

    2. februar 2024 | 15:43

    Sve ovo mi nije jasno.Kcerka omamila tatu tabletama,pa ostavila vrata otkljucana da mama i dilber udju.Jel mama nije zivjela u kuci?Stan na dan?Vjerovatno ju je izbacio iz kuce,saznao sve.Ili novinari lupaju gluposti il je ovo nesto drugo skroz.

  • Vex

    2. februar 2024 | 14:13

    Satnica sto evra?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA