Vreme čitanja: oko 1 min.

U poslednji tren izbegnuta tragedija: Neko je zbog ovoga bukvalno mogao da ostane bez glave

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija

  • 0
Kvad Ilustracija: Pixabay

Izuzetno neprijatno iskustvo koje samo srećom nije završilo tragedijom doživeo je Amel, strastveni vozač kvada koji se u nedelju s prijateljima vozio po podravskom delu Bilogore, tačnije po šumskom putu nedaleko do Mičetinca i Sv. Ane, piše BjelovarLive.

U jednom trenutku ekipa je naletela na tanku i jedva primetnu žicu koja je bila vezana za dva stabla, otprilike u visini glave, odnosno vrata.

"Žica je bila zavezana u visini vrata... Bili na kvadu ili motoru ili biciklu tačno udara u vrat. Sva sreća da domaćin koji nas je vodio tim putem nije brzo išao. Ne bi se lepo proveo s kolegom koji je išao iza njega. Ne radi se o privatnom posedu ili nekoj livadi na kojoj je nešto zasađeno, nego je to običan šumski put koji je prolaz za sve koji se njime kreću. Ne mogu da verujem da netko može da postavi žicu u visini vrata. Zašto?", zapitao se Amel u neverici.

"Ne daj bože da nekog ubiješ kao što je to bio slučaj u Istri pre dve ili tri godine kad je dečko na kvadu naišao na istu prepreku i na mestu preminuo", dodao je Amel i zamolio sve koji vole da borave u šumi i uživaju u prirodi da pripaze na taj deo Bilogore.

"Očigledno za idiote i kretene ne znači ništa postaviti žicu s namerom da nekom nanesu teške povrede ili nekog ne daj Bože ubiju", zaključio je Amel.

Ko je i zašto žicu tamo postavio zasad ostaje nepoznato, ali je činjenica da je neko mogao ozbiljno da nastrada, što se srećom nije dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA