≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajac koji je osumnjičen da je ubio ženu bio pijan, svemu prethodila svađa? Novi detalji zločina u Tuzli

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za ubistvo nije bio na dužnosti kobne noći, saznaje Avaz

  • 0
Ubistvo žene u tržnom centru Tuzla Foto: Avaz/A. Bešić

Novo ubistvo u Tuzli šokiralo je javnost u BiH, ali i u celom regionu. Policijski pripadnik MUP-a TK Elvis Ć. osumnjičen je da je ubio suvlasnicu ugostiteljskog objekta Amru K. U nju je ispalio više hitaca i preminula je na licu mesta.

Nedugo zatim Elvis Ć. je pobegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živeo.

Avaz donosi nove detalja koji su prethodili novom gnusnom zločinu.

Naime, Elvis Ć. nije bio na dužnosti kobne noći. U lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat pre ubistva desio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih "kolega" s kojima je sedeo narušao javni red i mir.

Osumnjičeni je, naime zvao policajce da dođu i inervenišu, što su i oni i uradili i izveli muškaraca iz tržnog centra, No, on je zatim nastavio da pije, dodaje Avaz.

Kako je policija intervenisala u lokalu, radnica je pozvala suvlasnicu Amru K. da dođe na posao, što je ona i učinila. I tu se zatim nastavila drama koja je završila tragično.

Žrtva je, kako su naveli očevici, zahtevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je osumnjičeni, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu zbog nje, to odbio. Nakon toga, došlo je do prepirke između nesretne žene i policajca, zbog čega je Elvis izvadio pištolj i ispalio više metaka u nesretnu ženu.

Kada je video šta je uradio pobegao iz tržnog centra. Brutalnom ubistvu svedočili su ostali gosti i radnica lokala.

Nezvanično, osumnjičeni i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mesecima dolazio u lokal zbog nje, što su potvrdili brojni svedoci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA