≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Elvis bio pijan, Amru pogodilo 14 metaka: Osumnjičeni nakon zločina napustio lokal, pa otišao da se presvuče

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Emil je bio na godišnjem odmoru, ali nije predao svoj službeni pištolj iako je to bio dužan da to uradi, čime je prekršio sve procedure

  • 3
Ubistvo u Tuzli Foto: Nikola Tomić

Novo ubistvo u Tuzli šokiralo je bosansku javnost, ali i celi region. Pripadnik MUP-a TK Elvis Ć. je osumnjičen za ubistvo suvlasnice ugostiteljskog objekta Amre K. Ubio ju je iz službenog pištolja iako je bio na godišnjem odmoru. Pri tome je bio pijan.

U pravcu nesrećne žene ispaljeno je više od 17 metaka! Celi šaržer. Od toga pogođena je s više od 14 metaka. Nakon brutalnog ubistva, kako saznaje Avaz, otišao je kući, presvukao se, oprao ruke i krenuo u grad. Odmah je potom uhapšen ispred zgrade.

Njegova supruga izjavila je na saslušanju da je kobne noći kada je došao bila u sobi s detetom (15-godišnjom ćerkom) i da ga nije ni videla. Potvrdila je da ranije nije donosio pištolj kući. Imao ga je kod sebe u stanu poslednjih nekoliko dana.

Njega će saslušati postupajući tužilac.

Na konferenciji za medije Uprave policije MUP-a TK policijski komesar Dževad Korman je potvrdio pisanje "Avaza" o tome da Emil nije bio na dužnosti.

Korman je, takođe, potvrdio da je on bio u alkoholisanom stanju, o čemu je detaljno već pisano.

Emil je bio na godišnjem odmoru, ali nije predao svoj službeni pištolj iako je to bio dužan da to uradi, čime je prekršio sve procedure.

Na pitanje novinara "Avaza" postoji li osoba koja kontroliše da li su policajci predali svoje pištolje pre odlaska na godišnji odmor, Korman je odgovorio potvrdno. Trenutno se utvrđuju činjenice u vezi s tim zašto Emič nije dobio poziv nadređenog lica da preda oružje.

- Policijski službenici imaju obavezu da odlažu svoje oružje ukoliko se nalaze na bolovanju ili godišnjem odmoru. Dakle, to je njihova obaveza. U ovom slučaju Elvis Ć. se nalazio treći dan na godišnjem i očigledno nije postupio u skladu s pravilima", istakao je Korman i potvrdio da je on 2020. godine bio disciplinski kažnjen za povredu službene dužnosti jer je pod utocajem alkohola izazvao saobraćajnu nesreću.

Istakao je da oni u poslednje tri godine nemaju evidentiranu nijednu prijavu protiv njega.

Na pitanje kako je Emil prošao lekarski pregled, istaknuto je da ih policajci ne rade. Poslednji lekarski pregled urađen je 1993. godine?!

- Nemamo zvanična saznanja o tome da je lečen zbog bilo kakvih psihotičnih stanja - dodao je Korman.

Prema informacijama „Avaza“, a što je potvrdila i policija, Emil je u lokal došao s prijateljima s kojima je pio. Sat pre ubistva desio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih "kolega" s kojima je sedeo narušavao javni red i mir.

Emil je, naime, zvao policajce da dođu i intervenišu, što su i oni i uradili te su izveli muškarca iz tržnog centra i odveli ga u stanicu. Međutim, on je zatim nastavio da pije. To, nažalost, nije bio alarm za njegove kolege.

Kako je policija intervenirala u lokalu, radnica objekta je pozvala suvlasnicu da dođe, što je ona i učinila. I tu se zatim nastavila drama koja se završila tragično.

Amra je, kako su naveli očevici, zahtevala od gostiju da plate šta su popili i da idu, ali je Emil, koji je bio čest gost ovog lokala, to odbio. Nakon toga došlo je do prepirke između nesrećne žene i policajca, zbog čega je Emil izvadio pištolj i ispalio više metaka u nju. Prvo je pucao u objektu, a zatim i ispred. Svemu su svedočili gosti lokala.

Porodica ubijene Amre se oglasila

Portal "Avaza" juče je kontaktirala porodica ubijene Amre i demantovala navode da su ona i Emil bili u nekoj vrsti veze.

Sin i brat ubijene su naveli da je ona bila časna i poštena žena, u veri.

Tvrde da je Amra Elvisa poznavala kao gosta, nisu bili ni u kakvim privatnim, poslovnim, niti ljubavnim odnosima.

Neuređen sistem ljekarskih pregleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Kg

    9. februar 2024 | 17:15

    Elvis, Emil ili Emič????????

  • Златко Јовановић

    9. februar 2024 | 19:24

    Ма јок бре човек се зове Елмич.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA