Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojke se napile i pravile haos, jedna tokom privođenja izgrizla policajca: Nesvakidašnja situacija u Zagrebu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojke se napile i pravile haos, jedna tokom privođenja izgrizla policajca

  • 0
Zubi Ilustracija: Pixabay

Policija je zavrpšila istragu nad devojkama starim 24 i 23 godine zbog sumnje da je starija počinila krivično delo napada na službenu osobu, a obe su pritom remetile javni red i mir.

Kako je danas saopštila policija, one su u nedelju u oko 6.35 sati u hotelu u Zagrebu, na Trnju, narušavale javni red i mir u vidno alkoholisanom stanju, pa je hotelsko osoblje moralo da pozove policiju.

Prilikom vožnje u službenom policijskom vozilu, starija devojka je sa zadnjeg sedišta krenula rukama prema vratu policajca koji je vozio, u čemu je sprečena od drugog policijskog službenika koji je stavio ruku ispred nje pošto je sedeo pored nje na tom sedištu.

"Odmah potom devojka je policijskog službenika nekoliko puta ugrizla za ruku, na šta je drugi policijski službenik zaustavio automobil i nad osumnjičenom upotrebio sredstva prisile, fizičku snagu i sredstva za vezivanje, radi odbijanja napada."

"Policijski službenik je lakše povređen. Nakon dovršene istrage, osumnjičena je predata pritvorskom nadzorniku", rekli su u policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA