Vreme čitanja: oko 1 min.

U Tivtu uhapšeno dvoje zbog pokušaja ubistva: Posvađali se, pa ga izbola nožem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izvršen je uviđaj na licu mesta, izuzeti su relevantni tragovi, kao i predmet izvršenja krivičnog dela

  • 0
Policija Crna Gora, Podgorica Foto: Nikola Tomić

Službenici Odeljenja bezbednosti Tivat su lišili slobode dve osobe zbog ubistva u pokušaju i pomoći učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Naime, jutros je u 04.55 časova je dežurna služba Odeljenja bezbednosti Tivat obaveštena da je u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje lekarske pomoći dovezeno lice V.J. (42) sa više ubodnih rana u gornjem delu tela.

Preduzimajući intenzivne mere i radnje, a u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, pripadnici tivatske policije su po nalogu postupajućeg tužioca lišili slobode M.R. (29) i V.K. (41).

Naime, kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je jutros oko 04.30 časova u naselju Gradiošnica u Tivtu, u porodičnoj kući V.K. došlo do fizičkog sukoba između njega i oštećenog V.J.

Tom prilikom M.R. je kako se sumnja, oštrim predmetom – kuhinjskim nožem, nanela oštećenom više ubodnih rana u predelu gornjeg dela tela, sa prednje i zadnje strane.

Nakon toga, oštećeni se taksi vozilom prevezao na ukazivanje lekarske pomoći, te je zadržan na daljem lečenju u Kotoru.

Nakon toga je V.K. odbacio van kuće predmet kojim je počinjeno krivično delo, a koji je pronađen.

Izvršen je uviđaj na licu mesta, izuzeti su relevantni tragovi, kao i predmet izvršenja krivičnog dela, te su M.R. i V.K. lišeni slobode.

M.R. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, dok se V.K. tereti za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela i oni če uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

(Telegraf.rs)

Video: Pas ubijene Tuzlanke se ne odvaja od kafića, bezvoljno leži na podu: Potresna scena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA