Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac skočio u Drinu, spasioci iz Foče i Goražda pretražuju reku

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripadnici spasilačke službe "Wolf" iz Foče sa pet čamaca danas i juče intenzivno su pretraživali korito Drine na ovom području u potrazi za muškarcem (30) za kojeg se pretpostavlja da je izvršio samoubistvo

  • 0
Reka Drina Ilustracija: Pixabay

Pripadnici spasilačke službe "Wolf" iz Foče sa pet čamaca danas i juče intenzivno su pretraživali korito Drine na ovom području u potrazi za muškarcem (30) za kojeg se pretpostavlja da je izvršio samoubistvo, piše Klix.ba.

Pretpostavlja se da je muškarac pre dva dana skočio u Drinu kod Ribarskog restorana u Foči i od tada mu se gubi svaki trag.

"Radi se o osobi koja je najverovatnije izvršila samoubistvo jer su kamere Ribarskog restorana zabeležile da je sišao na obalu reke Drine i tu mu se gubi svaki trag. Mi smo od juče u potrazi, danas smo bili na vodi sa četiri čamca, u pomoć su nam stigli i članovi Kajakaškog kluba "BUK" iz Goražda, sa kajakom i čamcem. Celi dan smo vršili potragu, nažalost nismo imali rezultata", izjavio je za Klix.ba Nenad Ikonić, načelnik Gorske službe spašavanja Republike Srpske.

Uz spasioce "Wolfa" pripadnici Jedinice za spasavanje na vodi i pod vodom iz Goražda od jučer su obilazili obalu, a danas su intenzivno pretraživali korito Drine od Osanice do Goražda. Potraga će biti nastavljena sutra, a spasioci očekuju mnogo bolje uslove.

"Sutra ne rade turbine Pivske brane, biće obustava, to im je verovatno režim rada, tako da ćemo sutra imati povoljnije uslove jer zaista voda je ogromna i uz sve napore danas nismo imali sreće da ga pronađemo, sutra ćemo nastaviti potragu", kaže Ikonić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA