≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziva pretnja na društvenim mrežama u BiH: "Danas ću pucati po svojoj školi"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezvanično, reč je o maloletniku zbog čijeg je statusa zatraženo da se podigne mera osiguranja u svim školama na području BiH

  • 4
Ekonomska skola u Cacku, Ljubavna melodrama u Cacku, pistolj, ruza Foto: Rina

Na društvenoj mreži Instragram objavljena je pretnja od strane jedne osobe koja je napisala da će "danas pucati po svojoj školi" u BiH.

Radi se o pretnji koja je stigla sa adrese u Cazinu, a pripadnici MUP-a USK, kako saznaje Avaz, već su identifikovali osobu uz pomoć inspektora FUP-a i odeljenja Sajber kriminala o kome se radi.

Nezvanično, reč je o maloletniku zbog čijeg je statusa zatraženo da se podigne mera osiguranja u svim školama na području BiH.

"Imamo informaciju da je preteća poruka objavljena putem društvenih mreža. Trenutno je to u procesu istraživanja, tako da trenutno ne možemo dati više informacija", rekao je za portal portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    26. februar 2024 | 14:03

    Roditelja, ovog učenika, debelo kazniti finansijski. Jedini je to način da shvati ozbiljnost pretnji svog deteta. Pokreće čitav državni aparat, neotesan i nevaspitan klinac. To roditelj mora da plati.

  • Serbia

    26. februar 2024 | 14:57

    Odmah u gulag. Da zapamti zauvek!

  • Ajde junace, da te policija ozezi sa 7.62 kalibar.

    26. februar 2024 | 19:39

    Ajde da te vidimo, nemo se krijes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA