≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac kamionom pregazio sina (5): Tragedija kod Gradiške

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

naložena je obdukcija tela dečaka

  • 5
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Nezapamćena tragedija dogodila se u Gornjim Karajzovcima kod Gradiške gde je petogodišnjaka, nesrećnim slučajem, pregazio kamion kojim je upravljao njegov 39-godišnji otac.

Nesreća se dogodila oko 11 časova u dvorištu njihove kuće u mestu Gornji Karajzovci. Dečak je odmah prevezen u dežurnu ambulantu u Novoj Topoli, ali su lekari nažalost samo mogli da konstatuju smrt.

"U dvorištu porodične kuće je, usled kretanja teretnog vozila 'mercedes', kojim je upravljao 39-godišnjak, smrtno stradalo maloletno dete”, navode u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci, piše ATV.

Dodaju da su uviđaj na licu mjesta izvršili policijski službenici PU Gradiška i okružni javni tužilac Biljana Janković koja je naložila da se preduzmu sve istražne mere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojima je dečak stradao.

"Naložena je obdukcija tela koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", navode u OJT Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan, Gradiška

    28. februar 2024 | 18:04

    Boze, daj roditeljima snage da prezive ovo...

  • SVM

    28. februar 2024 | 18:36

    Ovo je takva tragedija da ne mogu da sastavim rečenicu a da je smislena

  • m4r

    28. februar 2024 | 18:43

    Nema vece kazne, ne daj Boze ni krvniku. Tako je u Danilovgradu isto u dvoristu kuce Gardasevic, iz djedovog narucja otrcao prema ocu, nevideci ga u rikverc zgazi sa dzipom svoje dijete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA