≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac i sin se posvađali gde će spavati, pa jedan drugom zapalili krevete: Ludilo u Hrvatskoj

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac i sin proglašeni su krivima za porodično nasilje i kažnjeni

  • 0
Zapaljen krevet Foto: Shutterstock

Otac i sin posvađali su se zbog korišćenja zajedničke imovine u kući, pa su napravili neverovatnu glupost, javlja Danica.hr.

Prema ovonedeljnoj presudi, oni su u decembru uoči katoličkog Božića na širem području Siska oko 20 sati izvršili nasilje u porodici. Prvo su se verbalno sukobili zbog korišćenja imovine u kući, a potom su s reči prešli na dela.

Čini se da se nikako nisu mogli dogovoriti ko će spavati na kom ležaju u kući, pa je na kraju sve završilo prilično vatreno.

"Nakon verbalne svađe, 49-godišnji otac je 27-godišnjem sinu iz porodične kuće izbacio krevet u dvorište, te ga zapalio."

"Nakon toga, sin je iz kuće izneo ugaonu garnituru i bacio je na vatru gde je već goreo njegov krevet, kojom prilikom su oba kreveta u potpunosti izgorela", navela je sudija u presudi.

Otac i sin proglašeni su krivima za porodično nasilje i kažnjeni sa pet dana uslovnog zatvora. Presuda je nepravosnažna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA