Vreme čitanja: oko 1 min.

Zapaljen automobil sudskom izvršitelju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odmah po prijavi incidenta, na lice mesta su izašle policijske snage koje su započele istragu

  • 2
Policija noć saobraćajna nesreća auto gori kola požar Foto-ilustracija: Shutterstock

U ranim jutarnjim satima, u beranskom naselju Donje Luge, dogodio se incident kada je zapaljen automobil koji pripada sudskom izvršitelju iz Berana D.N. (40).

Incident se dogodio ispred zgrade u kojoj D.N. živi, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

"Zaista nemam ideju šta bi mogao da bude motiv, osim posla kojim se bavim. Moram istaći da svoj posao radim časno i pošteno i u skladu sa zakonom“, kazao je D.N., naglašavajući svoju posvećenost profesionalnim i etičkim standardima.

Prema informacijama, vozilo je zapaljeno nešto pre četiri sata ujutru, a pored džipa, oštećen je i automobil koji je bio parkiran u blizini. Ovaj čin ne samo da je izazvao materijalnu štetu, već je uneonemir i zabrinutost među stanovnike lokalne zajednice.

Odmah po prijavi incidenta, na lice mesta su izašle policijske snage koje su započele istragu.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama upoznat je sa slučajem, a po njegovom nalogu preduzimaju se dalje radnje u cilju identifikacije počinilaca i razjašnjenja svih okolnosti ovog događaja.

Policija i pravosudne vlasti apeluju na sve koji mogu imati bilo kakve informacije o ovom incidentu da se jave i pomognu u istragama. Incident u Beranama još jednom podseća na izazove sa kojima se suočavaju pravosudni službenici u obavljanju svojih dužnosti, kao i na potrebu za stalnim poboljšanjem sigurnosti i zaštite za sve građane.

(Telegraf.rs/Berane Online)

Video: Veliki požar na Autokomandi: Gori objekat u Bokeljskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    29. februar 2024 | 20:48

    U Vrbasu ima dosta advokata, ali samo jednom od njih cesto unistavaju auta. Bas se pitam zasto...

  • Vasa

    29. februar 2024 | 21:46

    Božja kazna. Kako došlo tako otišlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA