Vreme čitanja: oko 1 min.

Učenik (14) vređao nastavnika, hvatao ga za ruku i vikao, pa ga odgurnuo: Podneta prijava protiv dečaka

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima roditelja đaka odeljenja devetog razreda te škole, dečak je ušao na čas deset minuta pred kraj, provocirao nastavnika, potom fizički nasrnuo na njega kada je hteo da ga izvede iz učionice

  • 0
Nastavnik, profesor, učitelj, škola, tabla, nesrećan, tužan uplašen, prazna učionica Foto-ilustracija: Shutterstock

Protiv dečaka starog 14 godina pripadnici podgoričke policije podneli su prekršajnu prijavu koji je, kako navodi u saopštenju Uprave policije u podgoričkoj Osnovnoj školi "Savo Pejanović" vređao nastavnika, uhvatio ga za ruku i vukao, pa odgurnuo.

"On je prekršaj počinio 26. februara oko 10.50 časova dok se nalazio u učionici u Osnovnoj školi "Savo Pejanović" i ponašao drsko prema nastavniku R.D., upućujući mu reči uvredljive sadržine, oštećenog je uhvatio za ruku i vukao, pa odgurnuo", piše u saopštenju Uprave policije.

Prema rečima roditelja đaka odeljenja devetog razreda te škole, dečak je ušao na čas deset minuta pred kraj, provocirao nastavnika, potom fizički nasrnuo na njega kada je hteo da ga izvede iz učionice.

"Ovaj učenik je u poslednje vreme postao jako problematičan. Izrečena mu je mera prebacivanja u drugu školu još u prvom polugodištu, ali resorno ministarstvo još nije našlo rešenje. Plašimo se za bezbednost naše dece, ako je ovako pustupio prema nastavniku veliko pitanje kako bi postupio prema svojim vršnjacima", potvrđuju za RINU roditelji dece koja pohađaju ovu podgoričku osnovnu školu.

(Telegraf.rs/Rina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA