Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije viđeno na Balkanu: Bagerima čistili puteve posle vremenskog haosa

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lokalni DVD objavio je da su ranije jutros četiri člana njihovog društva i dva vatrogasna vozila učestvovala na intervencijama ispumpavanja vode iz porodičnih kuća i ugostiteljskog objekta i otvaranja vrata stana zbog poplave

  • 1
Hrvatska grad Foto: Facebook/Diadora TV

Meštani Svetog Filipa i Jakova svedočili su neobično jakom gradu, koji je u kratkom razdoblju zatrpao put. Nakon što je ranije Split zahvatilo snažno grmljavinsko nevreme, sada su stigle nove fotografije i snimke iz Dalmacije, i to poprilično neverovatne, prenosi Večernji list.

Lokalni DVD objavio je da su ranije jutros četiri člana njihovog društva i dva vatrogasna vozila učestvovala na intervencijama ispumpavanja vode iz porodičnih kuća i ugostiteljskog objekta i otvaranja vrata stana zbog poplave.

"Riva je bila zatrpana gradom, a zahvaljujući radnicima i mašinama komunalnog pogona opštine, sve je očišćeno. Bravo, ekipa", napisali su na Facebooku iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sv. Filip i Jakov.

Diadora TV, koja donosi vesti iz Zadarske i Šibensko-kninske županije, na svojem Facebook profilu objavila je video na kojem se može videti kako je grad napadao toliko da su se prometne ulice morale čistiti ni više ni manje nego - bagerima.

"Neverovatno! Samo par kilometara dalje mirno, malo kišice zarominjalo", "Šta je ovo? Je li ovo moguće?", "Bože sačuvaj, užas", pišu u neverici građani u komentarima na društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ćaća

    2. mart 2024 | 22:12

    Gde onaj naški meteorolog da kaže da nema globalnoga zagrevanja i promene klime?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA