Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnik napravio haos u srednjoj školi u Tivtu: Uputio poruku pretećeg sadržaja, policija odmah reagovala

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je poruku poslao 29. februara ove godine

  • 0
Dečak silueta, rotacija, policija 1200px Foto: Pixabay, Mateja Beljan

Pripadnici policije u Tivtu identifikovali su maloletnu mušku osobu staru 17 godina, koja se sumnjiči da je 29. februara uputila mejl preteće sadržine na adresu srednje škole "Mladost", čiji sadržaj se odnosio na navodno postavljenu eksplozivnu napravu u toj ustanovi, prenosi RINA.

- Pripadnici policije su, u odnosu na navedeno lice, podneli krivičnu prijavu nadležnom Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, zbog sumnje da je izvršilo krivično delo lažno prijavljivanje. Ovo lice je, kako se sumnja, 29. februara uputilo mejl prijeteće sadržine na adresu Srednje mešovite škole "Mladost" u Tivtu, čiji sadržaj se odnosio na navodno postavljenu eksplozivnu napravu u toj ustanovi - saopšteno je iz policije.

Dodaju da će službenici Uprave policije nastaviti rad na predmetima ovog tipa i istraživanje ovakvih kriminalnih aktivnosti sa posebnom pažnjom, u cilju zaštite najranjivijih društvenih kategorija.

Podsetimo, slična situacija dogodila se samo dva dana ranije i u Kotoru. Tinejdžer (17) uhapšen je zbog slanja više pretećih poruka na adresu SMŠ "Vida Matjan", a sadržaj se odnosio na postavljanje eksplozivne naprave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA