Vreme čitanja: oko 1 min.

Učitelj u istražnom zatvoru zbog sumnje na bludne radnje nad decom: Užas u Zadru

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakva mera je izrečena zbog opasnosti da bi dela mogao da ponovi dok je na slobodi i da utiče na svedoke

  • 0
Nastavnik, profesor, učitelj, škola, tabla, nesrećan, tužan uplašen, prazna učionica Foto-ilustracija: Shutterstock

Osumnjičeni 50-godišnji učitelj iz Zadra našao se pred sudom zbog pokušaja bludnih radnji nad decom zbog čega mu je određen jednomesečni istražni zatvor.

Ovakva mera je izrečena zbog opasnosti da bi dela mogao da ponovi dok je na slobodi i da utiče na svedoke, prenosi 24sata.hr.

"Policijski službenici Službe kriminalističke policije Zadar u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave šibensko-kninske sproveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom starom 50 godina zbog sumnje da je bludničio nad decom. Nakon kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu, a osumnjičeni je predat odeljenju za pritvor PU zadarske", javlja zadarska policija.

Određen mu je jednomesečni istražni zatvor.

"Nakon kriminalističke obrade, protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu, a osumnjičeni je predat pritvorskoj jedinici. Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji, koji mu je odredio jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i mogućnosti uticaja na svedoke", dodala je policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA