≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Albanac osumnjičen za polno uznemiravanje devojčica u Trebinju

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policijski službenici su Okružnom javnom tužilaštvu predali lice inicijala L. LJ, državljanina Albanije, za koje postoje sumnje da je izvršio Krivično delo polnog uznemiravanja

  • 0
Silovanje devojčica tuga Foto: Shutterstock

Policijska stanica u Trebinju primila je prijavu da je jedno nepoznato lice muškog pola pokazivalo polni organ maloletnim devojčicama.

Prema rečima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, policijski službenici Policijske stanice Trebinje dokumentovali su krivično delo polno uznemiravnje iz člana 170. Krivičnog zakonika RS, prenosi Avaz.

"Policijski službenici su Okružnom javnom tužilaštvu predali lice inicijala L. LJ, državljanina Albanije, za koje postoje sumnje da je izvršio Krivično delo polnog uznemiravanja. Naime, PS Trebinje je juče primila prijavu da je jedno nepoznato lice muškog pola u gradu Trebinju pokazivalo polni organ maloletnicima", izjavila je Cvijetić i dodala da lice ima privremeni boravak gradu i da radi u jednoj firmi.

"O događaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo policijskim službenicima da preduzmu sve mere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog dela polno uznemiravanje", istakla je Cvijetić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA