Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšija iz pakla godinama pravi probleme: Meštani ne mogu da žive od bubašvaba i smrada, reagovao grad

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na molbu građana, Čistoća je očistila smeće ispred ulaza u dvorište, ali dalje od toga ne sme

  • 1
Stanar baca djubre kroz prozor Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Stanovnici splitskog Lučca godinama se muče sa bubašvabama, pacovima i smradom zbog toga što njihov komšija u dvorištu gomila smeće.

Iako su više puta kontaktirali gradsku upravu, problem nije rešen. Meštani kažu kako je "komšija pre 30 godina bio u redu", ali da se sada s njime ne može razgovarati.

"On po celu noć kopa i kopa i sve nas zeza u zdrav mozak. Juče je bila jedna policajka i s njim razgovarala, on njoj objašnjava kako je to sve u redu, kako tu nema ništa. Znači nije on lud nego je on zločest i bezobrazan", rekla je Magda Tepić za HRT.

Na molbu građana, Čistoća je očistila smeće ispred ulaza u dvorište, ali dalje od toga ne sme. Iz Grada je saopšteno kako su 29. februara inspektor zaštite okoline i komunalni redar obavili uviđaj.

"Izrečen je nalog stranci da u roku od 15 dana ukloni otpad s privatne površine koji je vidljiv s površine javne namene... Stranka je započela sanaciju koja je operativno usporena zbog kišnog razdoblja, ali očekujemo da će do kraja ove nedelje glavnina otpada biti uklonjena", navela je Leona Grgić iz upravnog odeljenja za komunalne poslove Split.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    13. mart 2024 | 07:58

    На најмонструозније начине сте побили милионе Срба а не знате шта да радите са једним комшијом ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA