≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krivična prijava zbog manjka 11.689 evra u kiosku: Državljanka Srbije zloupotrebila položaj, ali i poverenje

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je došla do sumnje da D.B. određene ostvarene dnevne promete u ovom kiosku nije uplatila na račun te firme, već je novac protivpravno prisvojila

  • 0
Kiosk, Novine, časopis, štampa, čitati, prelistavanje štampe Foto: Pixabay

Službenici Regionalnog centra bezbednosti Jug, Odeljenja bezbednosti Bar, podneli su krivičnu prijavu tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru protiv osobe koja se sumnjiči za zloupotrebu položaja u privrednom poslovanju, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

D.B. (41) iz Republike Srbije sa prebivalištem u Baru, se sumnjiči za navedeno krivično delo, koje je izvršila kao zaposlena u jednom maloprodajnom objektu u Baru, tako što je, radeći na poslovima prodavca, zloupotrebom položaja i poverenja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom prekoračila granice svojih ovlašćenja i nevršenjem svoje dužnosti pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 11.689 evra.

Policija je došla do sumnje da D.B. određene ostvarene dnevne promete u ovom kiosku nije uplatila na račun te firme, već je novac protivpravno prisvojila.

Privrednom društvu je na taj način pričnila štetu, što je i utvrđeno od strane popisne komisije privrednog društva, izvršenim popisom robe i uvidom u izdate fiskalne račune o ostvarenom prometu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA