Vreme čitanja: oko 3 min.

Posle 7 ženidbi i 500 žena Šeki se smirio u 8. braku: Prva je ljubav života, a poslednju dodao na FB zbog OVOG

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Uvek sam imao samo dve želje, da imam vatrenu, borbenu ženu u krevetu i jednu kućicu na kraj sela i šljivik za rakiju", priznaje Šeki

  • 3

U Novom Travniku živi Šehzad zvani Šeki Zahirović, koji je poznat kod mnogih žena kako u regionu, tako i u svetu, posle 7 brakova i 500 žena smirio se u 8 braku. Šeki stanuje u Novom Travniku od rođenja s mamom, sestrom, braćom i sa sadašnjom suprugom. Svi se slažu u 30 kvadrata podrumskog stana.

Šeki ima veliku podršku od sadašnje supruge s kojom je u braku šest godina.

"Mama me zove Šeki. Niko mi, maltene, ime ne zna. Teško je ime za izgovoriti.

Na konstataciju da je "kapitalac" po pitanju broja ženidbi, Šeki kaže:

"Uvek sam voleo žene. Lepše, obrazovanije od mene. Ne može da dođe doktor ni bilo ko, da ja ne znam da razgovaram s njim, a imam samo četiri razreda osnovne. Ali imam životnu praksu", priča Šeki u prilogu Doline Lašve.

"Prva je bila ljubav mog života", kaže, na konstataciju da pripazi šta priča, jer mu je tu žena broj 8, kaže: "Ona zna da je tako". I nastavlja:

"Samo sa njom imam sina, divno dete, sušta suprotnost ocu, odličan učenik, ne puši... Dve godine smo se zabavljali, 12 godina bili u braku. Njeni roditelji nikad nisu bili za naš brak, Ja sam bio čaršijski mangup", kaže Šeki na pitanje zašto je došlo do razvoda. "Uvek sam imao samo dve želje, da imam vatrenu, borbenu ženu u krevetu i jednu kućicu na kraj sela i šljivik za rakiju".

U Hanoveru sam se udao za Marijanu

"Ja sam strastveni pušač, moja je želja da mi spomenik bude u obliku cigare", kaže Šeki koji ima bolesno srce koje može da spasi samo transplantacija.

"Drugu ženu sam upoznao kad sam otišao u kafić na piće, bila pevačica. S njom nisam dugo bio, čim je mojoj mati rekla da zaveže ja sam joj rekao "izlazi napolje". Onda sam išao u Hanover da se udam za Marijanu, nju sam poznavao još pre prve supruge. Bio sam tamo tri meseca i tu sam belaj napravio. Meni taj nemački sistem ne odgovara. Bilo je tu emocija, al sa hteo da vidim kad živiš s nekim svaki dan, kako se to odvija. Tu sam ja bio pudlica dok mi nije prekipelo", priča.

Ženu broj 8 dodao na Fejsbuku zbog istog prezimena

Sadašnja Šekijeva žena neke njegove bivše poznaje, neke ne.

"Radmila je bila seks bomba, Romkinja. Sve njih sam šarmirao realnom pričom, istinom, nikad nijednu nisam slag'o. Ja odma' "napadam". Sadašnju ženu sam doveo kući, nisam sa njom ni kafu popio. Nema kod mene čekanja, imao sam 500 cura možda, a osam žena. Vole žene da si direktan, šarmantan, da ne lažeš... Moja prva supruga je bila nevina, a i ja sam, jer ako sam tražio to od nekog onda sam i ja morao da budem nevin. Zašto to? Zato što imam tri sestre, zato što je to ljudski. Nemoj nekom uzimati nešto ako Bog nije odredio. Pošto sam se rastao od prve žene, jedno pet, šest godina nijednu nisam ni poljubio.

"Sadašnju ženu sam upoznao preko Fejsbuka. Kad sam je prvi put video, ona još bolja mačka nego na Fejsbuku, ribetina! Dodao sam je zbog istog prezimena".

Ostatak Šekijeve priče pogledajte u prilogu Jutjub kanala Dolina Lašve:

(Telegraf.rs)

Video: Ovaj vozač neće smeti ženi pred oči: Neko ga je ozbiljno osramotio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    14. mart 2024 | 23:03

    Da li mu je neko rekao da se stado ne racuna

  • Mixx

    14. mart 2024 | 21:21

    U tebi je onda problem,508 zena i ni jedna ti ne valja 😂🤖

  • Darija

    15. mart 2024 | 08:25

    Mogu zamisliti koje su to jadnice koje pristaju da žive u 30 kvadrata s njegovom braćom i majkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA