≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnik pretio pokoljem u školi u Trebinju: Danas niko nije odveo dete ni u vrtić, ni u školu

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tim povodom je danas načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa održao konferenciju za medije, a tema konferencije se odnosi na to da je sprečeno krivično delo "Terorizam" na području Trebinja

  • 4
Škola Trebinje pretnje Foto: atvbl.rs

Brojni roditelji iz Trebinja jutros nisu poslali decu u školu i vrtiće nakon što su primili poruke o navodnom mogućem terorističkom napadu na jednu od škola. Tim povodom zvanično se oglasila i Policijska uprava Trebinje.

Prema informacijama koje su se pojavile na brojnim medijima, a koja su protekle iz jedne od Viber grupa roditelja, navodno je planiran teroristički napad na jednu od škola u Trebinju.

"Ljudi, Marka je sada zvao neki tip iz policije i rekao da se organizuje teroristički napad na škole i vrtiće u Trebinju, da su presreli neke poruke", "Strašno", "Neće da dižu medijsku dramu", "Danas je bilo policije oko škola, sutra je pojačano", "Dobro veče svima, htela bih da upozorim decu i roditelje ako neko ne zna, presretene su poruke da je planiran teroristički napad na škole i vrtiće u Trebinju i da sutra ne idete u školu. Ovo je informacija iz policije", glasili su neki od komentara, prenosi Atvbl.rs.

Škola Trebinje pretnje Foto: atvbl.rs

Tim povodom je danas načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa održao konferenciju za medije, a tema konferencije se odnosi na to da je sprečeno krivično delo "Terorizam" na području Trebinja.

"Policijski službenici došli su do operativnih saznanja da je jedno ili više osoba, priprema teroristički akt na jednu srednju školu u Trebinju. Odmah po saznanju, obavešteno je posebno Odeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog kriminaliteta i najtežeg oblika privrednog kriminaliteta pod čijim nadzorom su sprovedene određene istražne radnje. Radnje koje su sprovedene dovele su nas do osobe iz Bileće za koje se sumnjiči da je počinilo navedeno krivično delo", rekao je načelnik PU Trebinje, Siniša Laketa.

Škola Trebinje pretnje Foto: atvbl.rs

Laketa je naveo da je maloletnik lišen slobode sinoć u 19 sati i predat je u dalje postupanje nadređenom tužilaštvu.

Prema saznanjima, maloletnik je putem društvenih mreža pretio pokoljem u jednoj srednjoj školi.

(Telegraf.rs, Foto: Atvbl.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    15. mart 2024 | 11:04

    Zasto se krije ko je,objavite ime da znamo...

  • Dini

    15. mart 2024 | 12:25

    Drugi Kosta Kecmanović!

  • Z

    15. mart 2024 | 11:14

    Kako bi mi ovi maloletnici kopali kanale jedno 2 gidine dok ne dodju sebi ,a roditelje po dzepu i to da mora kucu iki stan da proda ili i oni na kopanje!:( Strasno sta se radi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA