Vreme čitanja: oko 2 min.

Nino od konobarice tražio dva piva, a dobio pesnicu u glavu: Nesvakidašnji slučaj u Hrvatskoj

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mladić je u krčmi naručivao dva piva odjednom. Kad su rekli da više ne može da dobije, počele su nevolje

  • 0
Flaša piva Foto: Shutterstock

Prema ovonedeljnoj presudi, sve se događalo u junu prošle godine oko 23.15 sati u Gunji, na Trgu žrtava Domovinskog rata 14, na terasi kafe bara "Monaco". Gost Nino (20) i konobarica Jasna (28) osuđeni su zbog narušavanja javnog reda i mira, piše Danica.hr.

"Nino je u alkoholisanom stanju zatražio od vlasnika lokala Kreše i konobarice da mu donesu dva piva, a kada su isti odbili da ga usluže, u više navrata glasno vičući obratio se vlasniku: 'Krešo, daj mi dva piva bog te j***'"

Bacio bocu

"Kad ga je odbio, opet mu se obratio: 'Donesi mi pivo, p**** jedna, jel me čuješ, mamu ti j****, razbiću te!' Konobarica ga je upozorila na ponašanje, pa je vikao na nju: 'J**** i tebi majku, k**** jedna, sve ću vam porazbijati!'"

"Jasna mu je potom zadala udarac stisnutom pesnicom u teme, nakon čega joj je Nino otvorenim dlanom zadao udarac u glavu iza uha i sa stola uzeo pivsku bocu koju je bacio na tlo ispred lokala", naveo je sudija u presudi.

Nino se oglušio na pozive suda, pa mu je suđeno u odsutnosti.

Konobarica Jasna svedočila je da je mladiću donela dva piva, ali je on kasnije tražio još dva, što je ona odbila. Počeo se derati na gazdu.

Kazna 100 evra

"Upozorila sam ga da se tako ne obraća vlasniku lokala, te da lokal prestaje s radom u ponoć, a on je počeo vikati i na mene. U ruci je držao bocu i krenuo prema meni. Uplašila sam se, pa sam ga pesnicom udarila u glavu."

"On mi je uzvratio udarac, ne znam kojim delom ruke, ali znam da me je udario u glavu iza uha. Potom je bacio pivsku bocu na asfalt ispred ugostiteljskog objekta gde se razbila, te je napustio terasu", ispričala je konobarica.

Policija je vrlo brzo stigla na poziv gazde i pronašla mladića te ga uhapsila. Nino je kažnjen sa 100 evra, od čega mu se odbija 40 evra jer je dan proveo u policijskom pritvoru. Jasna je kažnjena sa 60 evra. Oboje moraju platiti po 30 evra prekršajnih troškova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA