Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšiji nakon svađe bacio bombu na njivu: Geleri žrtvu pogodili u lice i stomak

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hapšenju je prethodila prijava M.M. da je ranjen usled aktiviranja ručne bombe koju je na njegovu njivu bacio osumnjičeni Ž.M

  • 0
Ručna bomba, granata, kašikara Foto: Shutterstock

Ž.M. (57) iz mesta Osredak kod Krupe na Uni uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije komšiju M.M. (63) na čiju je njivu bacio ručnu bombu, usled čega su M.M. pogodila dva gelera.

Kako javlja ATV geleri su pogodili M.M. u predeo lica i između stomaka i kuka. On je lekarski zbrinut u Bolnici "Dr Mladen Stojanović" u Prijedoru i nije životno ugrožen. Zločinu je, navode, prethodila svađa između M.M. i Ž.M., koji je bio pod dejstvom alkohola.

U PU Prijedor navode da je Ž.M. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, budući da je u pretresu njegove kuće pronađeno oružje.

”Hapšenju je prethodila prijava M.M. da je ranjen usled aktiviranja ručne bombe koju je na njegovu njivu bacio osumnjičeni Ž.M. U pretresu porodične kuće osumnjičenog pronađeno je i oduzeto pet okvira za automatsku pušku, 282 metka različitog kalibra, četiri ručne bombe i drugi predmeti”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Dodaju da je alkotestiranjem utvrđeno da je osumnjičeni Ž.M. bio pod dejstvom alkohola.

”Policijski službenici PU Prijedor preduzimaju sve potrebne mere i radnje u cilju kompletiranja predmeta, nakon čega će uz izveštaj o počinjenim krivičnim djelima osumnjičeni biti predat tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Prijedor”, navode u policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA