≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija u Bjelovaru: Muškarac (30) pregazio dete traktorom, ono na mestu ostalo mrtvo

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uviđajem na mestu događaja je rukovodio zamenik opštinskog državnog tužioca u Bjelovaru, uz stručnu pomoć policijskih službenika

  • 1
Traktor Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Muškarac (30) je u dvorištu kuće u Tociljevcu, kod Bjelovara prilikom vožnje traktorom pregazio dete, koje je smrtno stradalo na mestu nesreće, saopšteno je u subotu iz bjelovarsko-bilogorske policije, prenosi Večernji list.

"U zadnjem delu dvorišta, u Tociljevcu, 30-godišnji muškarac je u petak upravljao traktorom te je prilikom vožnje prednjim levim pneumatikom prešao preko tela deteta. Na mesto događaja izašla je ekipa Hitne medicinske pomoći koji su na mestu događaja konstatovali smrt deteta", navodi se u saopštenju Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Uviđajem na mestu događaja je rukovodio zamenik opštinskog državnog tužioca u Bjelovaru, uz stručnu pomoć policijskih službenika. Po njegovom nalogu telo deteta prevezeno je u Opštu bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar gde će se obaviti obdukcija.

U koordinaciji s Opštinskim državnim tužilaštvom u Bjelovaru sledi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, dodaju iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna G

    17. mart 2024 | 06:41

    Koliko dece treba da nastrada ovakvim nesrecnim.slucajem da se roditelji opamete da decu ne pustaju da se po dvoristi muvaju sami bez nadzora kada bilo koje vozilo manevrise po dvorištu ili ispred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA