≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijani bećar oko ponoći traktorom bežao policiji, pa se porvao s njima

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose optužni predlog zbog počinjenih prekršaja", saopštili su iz Policijske uprave

  • 1
Traktor Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Pijani bećar pokušao je oko ponoći traktorom da pobegne policiji. Kad su ga sustigli, dao se u beg na nogama laganim, javlja Danica.hr.

Ali, policajci su uspeli da ga sustignu, ali se bećar ni tad nije dao, već se rvao s njima i pokušao se otrgnuti iz njhovog zagrljaja. Predao se tek kad su ga vezali lisicama.

"Policijski službenici su oko 23.20 sati, prilikom kontrole saobraćaja na području Opštine Oriovac, uočili traktor koji su pokušali zaustaviti, ali vozač se oglušio o naredbe policije o zaustavljaju te nastavio s vožnjom."

"Ubrzo je vozač zaustavljen, te je pokušao da pobegne, ali policajci su ga sprečili u begu. Prilikom privođenja je pružao aktivan otpor s kojim je prestao nakon izdate naredbe policijskih službenika i upotrebe sredstva za vezivanje."

"Utvrđeno je da se radi o 31-godišnjaku koji kod sebe nije imao nikakav identifikacioni dokument. Alkotestom je u organizmu dotičnog otkrivena koncentracija alkohola u iznosu od 1,48 promila."

"Radi se o višestrukom počiniocu saobraćajnih prekršaja, kojem je vozačka dozvola poništena, te je upravljao neregistrovanim i neosiguranim traktorom. Od njega je privremeno oduzet traktor. Zadržan je u prostorijama policije na trežnjenju."

"Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose optužni predlog zbog počinjenih prekršaja", saopštili su iz Policijske uprave.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    18. mart 2024 | 20:43

    Traktorom im bežao? Čime su ga jurili? Motokultivatorom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA