Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraj "bosanskih piramida" upoznali smo Holanđanina koji ovde redovno dolazi: Otkrio nam je zašto to radi

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naša novinarka je nedavno obišla Visoko i tamo je upoznala jedan harizmatičan bračni par koji se doselio u BiH iz Holandije i od tada redovno borave u Visokom

  • 4
Holanđanin u Visokom Foto: Telegraf.rs

"Piramide" u Visokom, postale su pravi turistički fenomen u Bosni i Hercegovini, a afirmaciji ovog područja doprinele su posete našeg proslavljenog tenisera, svetskog broja 1, Novaka Đokovića.

Ovo mesto svake godine poseti na desetine hiljada turista, a navodno i brojni stručnjaci dolaze na lokalitet da vide šta se tamo tačno nalazi.

Naša novinarka je nedavno obišla Visoko i tamo je upoznala jedan harizmatičan bračni par koji se doselio u BiH iz Holandije i od tada redovno borave u Visokom.

Kako kaže naš sagovornik, od trenutka kada se sa suprugom doselio u BiH ni ne pomišlja da se vrati u Holandiju, a svaki slobodan trenutak dolazi da provede kraj piramida.

"Ovo je prelepa zemlja i obožavam planine i sve... Pogotovo ove piramide, dolazimo kad god možemo. Iz Srebrenice, idemo do Foče, ostanemo u stanu, tako da, dolazimo ovde maltene svaki dan", rekao je naš sagovornik.

Njegova supruga nam otkriva da su u Visokom bili više od sto puta. U videosnimku koji sledi pogledajte zašto ovaj par tako često dolazi u Visoko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    23. mart 2024 | 14:29

    Ma kakva piramida,prevara žešća ,jeste brdo u obliku piramide ,ovi iz nacionalne geografije kopali tunele i ništa nisu našli al' eto postala atrakcija ,lijep krajolik i to je to!!!!!!

  • нибрС

    23. mart 2024 | 19:22

    Пирамиде ??? Во имја Оца, Сина и Светога Духа...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA