Vreme čitanja: oko 1 min.

Zagrepčanka uhapšena jer je vređala muža: "Vidiš šta se sad desilo, glupane!"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema presudi, ona je sredinom decembra u 12.30 sati u stanu u Zagrebu počinila psihičko nasilje nad svojim vanbračnim suprugom s kojim živi godinu i po

  • 0
Nervni slom nerviranje bes nervoza Foto: Shutterstock

Zagrepčanka Marija (26) je uhapšena nakon što je u stanu počinila psihičko nasilje u porodici prema vanbračnom mužu (30), javlja Danica.hr.

Prema presudi, ona je sredinom decembra u 12.30 sati u stanu u Zagrebu počinila psihičko nasilje nad svojim vanbračnim suprugom s kojim živi godinu i po.

"Vređala ga je rečima 'vidiš šta se sad desilo, j*** se, glupane", te rečima "đubre si, idi u p**** materinu, j*** ti bog mater, to sam ti rekla i kažem ti opet” i drugim pogrdnim rečima.

Istovremeno je iz kupatila uzela više sredstava za čišćenje i bacila ih na pod stana, te jednu kantu za smeće, koju je takođe bacila na pod, zbog čega se razbila u više delova. To je kod supruga izazvalo osećaj uznemirenosti i povrede dostojanstva", navela je sudija.

Marija je dva dana provela u policijskom pritvoru, a intervenciju su zatražile komšije iz zgrade koje su čuli da "u jednom stanu žena vrišti i zapomaže".

Na sudu je sve priznala. Kaže da su se posvađali oko čišćenja i da je neprimereno reagovala. Osuđena je i jer nije prijavila novo mesto prebivališta u Zagrebu. Ona je, naime, iz Vrbovca.

"Žao mi je što je došlo do ovih prekršaja, a povremeno imamo kao i svaki par nesuglasica", rekla je na sudu Marija koja dosad nije bila osuđivana.

Proglašena je krivom i kažnjena sa 70 evra. Kako je dva dana provela u policijskoj ćeliji, ne mora ništa da plati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA