≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konobarica u kafe baru Monako palila šank, pa zapalila goste: Četiri osobe teško povređene, tri lakše

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnica u ugostiteljskom objektu je zapalila šank, međutim, vatra se proširila i zahvatila prisutne goste koji su nažalost povređeni

  • 2

U kafe baru Monako u Karlovcu došlo je do incidenta kada je konobarica (23) zapalila šank i tom prilikom su četiri osobe teže povređene, a tri lakše.

Radnica u ugostiteljskom objektu je zapalila šank, međutim, vatra se proširila i zahvatila prisutne goste koji su nažalost povređeni.

Na licu mesta izvršen je uviđaj, kojim je utvrđeno da je sedmoro ljudi zadobilo opekotine usled nestručnog rukovanja alkoholnim pićima u cilju podmetanja požara, prenosi Večernji list.

Konobarica je oko 2 do 2.30 časova  izvodila poznat nastup i tom prilikom je "zapalila" šank pićem koje sadrži 80 odsto alkohola i koristi se u koktelima.

Prema prvim informacijama, zapalila se flaša u kojoj je bilo popularno piće, a vatra iz lokala zahvatila je i nekoliko ljudi, što se vidi na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Policija je brzo stigla na lice mesta, a povređeni su prebačeni u karlovačku bolnicu na Švarči, udaljenu svega nekoliko stotina metara od lokala.

Ugostiteljski objekat oglasio se na društvenim mrežama i uputio izvinjenje zbog incidenta.

Sve je potvrdio i vlasnik Gordan Fancev, koji se u ime objekta oglasio na Fejsbuku i na Instagramu, izražavajući žaljenje zbog događaja i brigu za povređenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    24. mart 2024 | 12:55

    Sestro mila šta uradi ,sada će od konobarica (konobara) tražiti da imaju završenu ugostiteljsku školu,da imaju potvrdu o stručnosti rukovanjem alkoholnim pićima i završen protiv požarni kurs!!!!!!!

  • Vlada

    24. mart 2024 | 10:50

    Biti ce da su narodnjaci krivi za pozar...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA