Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama kod Bijelog Polja: Navigacija ih odvela u nedođiju, spasavanje trajalo satima

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije prvi slučaj da navigacija odvede putnike na nepristupačan teren na teritoriji Bijelog Polja

  • 0
Bijelo Polje Foto: RINA

Prava drama odigrala se u okolini Bijelog Polja, kada je navigacija putnike iz vozila odvela na izuzetno nepristupačan teren, a u akciji njihovog spasavanja morali su da se uključe pripadnici Službe zaštite i spasavanja, čija ekipa je odmah po dojavi izašla na teren.

- Primili smo poziv da su se naši sugrađani izgubili na toj teritoriji prema Đalovica pećini, i tu im se zaglavilo vozilo. Odmah je pošla jedna ekipa. Teren je bio nepristupačan za izvlačenje vozila, ali su lica dovedena do grada, a akcija je uspešno završena oko 22 časa - rekao je za RINU Edin Kolić komandir Službe zaštite i spašavanja Bijelo Polje.

Ovo nije prvi slučaj da navigacija odvede putnike na nepristupačan teren na teritoriji Bijelog Polja, a vatrogasci su do sada spasili nekoliko ljudi, srpskih i stranih državljana.

Iako je navigacija pouzdan partner u putovanjima, neretko se dešava da vozače odvede i u neželjenom pravcu stoga ono što je sigurno jeste da za put, ukoliko vam nije poznat, ponekad pitate i lokalno stanovništvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA