≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan tužio ženu, isponižavala ga i rekla mu da je "plači*****": Sudija je na kraju mogla da uradi samo jedno

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snježana je (35) optužena da je kod Ivana (38) kao žrtve i člana porodice "prouzrokovala povredu dostojanstva i uznemirenost"

  • 0
Nervni slom nerviranje bes nervoza Foto: Shutterstock

Snježana je pošteno izvređala muža Ivana navodeći da je "plači*****", dodavši na to još nekoliko ponižavajućih uvreda, piše Danica.hr.

Ivan je zato odlučio da je tuži zbog povrede dostojanstva i uznemirenosti. Kao dokaz u optužnom predlogu je priložio sporni mejl koji mu je supruga poslala krajem prošlog maja u Zagrebu.

Tako se u optužnom predlogu navodi da je Snježana putem mejla vređala sada već bivšeg supruga "navodeći da je plači*****, da mu se 'ne diže', da je 'sje***', da u sebi nosi 'mržnju, gnev, prosipa žuč gde stigne', opisujući muža rečima 'kme kme' kao plačljivu osobu".

Na osnovu toga je Snježana (35) optužena da je kod Ivana (38) kao žrtve i člana porodice "prouzrokovala povredu dostojanstva i uznemirenost".

Optužni predlog povređeni je suprug podneo sredinom decembra.

Ali, ovih dana Ivan je iznenada odustao od optužnog predloga, pa je sud morao da odbaci tužbu protiv Snježane. Nije poznato zbog čega je Ivan to učinio.

"S obzirom na to da je tužitelj odustao od optužnog predloga, troškovi postupka po osnovu člana Prekršajnog zakona padaju na teret budžetskih sredstava suda", naglasila je sudija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA