Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac koji je na nastavi napao nastavnika svoje ćerke u Trogiru završio u pritvoru

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je stigao u školu, muškarac je ušao u učionicu i nasrnuo na nastavnika biologije i hemije zato što je prethodno oduzeo mobilni njegovoj ćerki

  • 0
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

Protiv oca (48) učenice trogirske osnovne škole koji je juče za vreme nastave ušao u učionicu i napao nastavnika podneta je krivična prijava zbog prisile prema službenoj osobi.

Muškarac je nakon završenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, saznaje se u policiji, prenosi Index.

Uhapšen je juče nešto pre 13 sati. Podsetimo, nakon što je stigao u školu, muškarac je ušao u učionicu i nasrnuo na nastavnika biologije i hemije zato što je prethodno oduzeo mobilni njegovoj ćerki.

Nastavnik je to napravio zato što se učenica za vreme nastave i suprotno pravilima škole zabavljala na mobilnom umesto da je pratila gradivo.

Od nje je tražio da mu preda mobilni, koji joj je nameravao vratiti nakon časa, ali učenica je to u međuvremenu javila svom ocu, koji je potom na neprimeren način reagovao i zgrozio učenike i radnike škole, ali i celu javnost.

Policija je službeno rekla da su sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili postojanje osnovane sumnje da je 48-godišnjak 27. marta u obrazovnoj instituciji upotrebom sile sprečio radnika institucije u obavljanju službenih radnji, odnosno u odvijanju nastave i sprovođenja pravilnika o kućnom redu, te tako počinio krivično delo prisile prema službenoj osobi.

Kako se saznaje, nastavnik je odmah nakon incidenta zatražio lekarsku pomoć, no srećom nije zadobio povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA