Vreme čitanja: oko 1 min.

Policijskim vozilom naleteo na dete na trotinetu dok je prelazilo pešački, odmah prevezeno u bolnicu

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije poznata u kom je stanju povređeno dete

  • 2
Dete povređeno u Novom Sadu, udario ga automobil na električnom trotinetu Foto: Nikola Bilić

U četvrtak ujutru dogodio se incident kada je policijsko vozilo naletelo je na dete na trotinetu u ulici Bernarda Vukasa u Zagrebu.

"Dobili smo dojavu u 9.53 časova. U saobraćajnoj nesreći je učestvovalo je jedno službeno vozilo, koje je naletelo na dete na romobilu. Dete je tom prilikom povređeno i prevezeno u bolnicu kako bi mu se pružila adekvatna lekarska pomoć", rekli su iz policije.

Hrvatski mediji navode da je policijski automobil naletio na dečaka koji je 2014. godište na pešačkom prelazu, a na trotinetu je bio bez kacige.

Dečak navodno nije životno ugrožen, ali je preventivno zadržan u bolnici zbog lakših povreda.

U toku je istraga i utvrđivanje okolnosti nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    29. mart 2024 | 06:13

    Ljudi,kakva je ovo pomama za električnim trotinet ima,kako je skinulo sunce tako su na ulice (čitaj SAOBRAĆAJNICE) izletelo dvanaestogodišnjaci na trotinetima... Naravno bez predznanja o saobraćajnim propisima jurcaju u grupama... Samo mogu da poručim vozačima da otvore četvoro očiju u naseljima... Ovome se mora ŠTO PRE stati na put. Zbog svih nas pešaka i vozača.

  • Nata

    29. mart 2024 | 04:53

    Policija na pesackom valjda treba da se zaustavi,uspori..kao sto vazi za sve ostal e vozace?! Vazno je da su naglasili da dete nije imalo kacigu,jel to znaci da policija nece odgovarati???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA