Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodik: Prete mi hapšenjem, ali pružićemo otpor

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodik je pretnje doveo u vezu sa slučajem "Integral inženjeringa", optuživši opozicionu Partiju demokratskog progresa (PDP) da su po njihovom nalogu SAD naredile sankcionisanje te firme

  • 3
Milorad Dodik Foto: Tanjug/AP

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da mu prete hapšenjem, ali da će on i njegovo obezbeđenje pružiti otpor.

''Prete mi hapšenjem i dobio sam informaciju da su mi poručili da ukoliko moje obezbeđenje pruži otpor, da će pucati u mene'', rekao je Dodik tokom obraćanja u skupštini RS.

"Ja im kažem da ćemo pružiti otpor", poručio je Dodik, ne navodeći od koga je dobio pretnje.

Dodik je pretnje doveo u vezu sa slučajem "Integral inženjeringa", optuživši opozicionu Partiju demokratskog progresa (PDP) da su po njihovom nalogu SAD naredile sankcionisanje te firme.

Predsednik Republike Srpske dao je ranije danas tokom posebne sednice skupštine RS, rok od sedam dana da se ponište izmene i dopune Izbornog zakona BiH, koje je prošle sedmice nametnuo Kristijan Šmit, visoki predstavnik u BiH koga Republika Srpska ne priznaje.

Dodik je na sednici izneo još niz zahteva koji moraju biti ispunjeni, ili će, kako je rekao, Republika Srpska reagovati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA