Vreme čitanja: oko 1 min.

Krvoločni pas napao čoveka, naneo mu teške povrede: Horor kod Pljevalja

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napadnuti muškarac zadobio je teške telesne povrede ruku i odmah je prebačen u bolnicu

  • 9
Krvoločni pas Foto: Rina

U pljevaljskom selu Vrulja odigrala se prava drama kada je jedan od meštana (71) jedva spasio živu glavu, nakon što ga je napao krvoločni pas lutalica. Prema rečima meštana sve se odigralo tokom jutarnjih sati, kada je napadnuti muškarac krenuo do prijatelja putem koji se nalazi blizu magistrale.

- Na njega se odjednom zaleteo pas, koji je krenuo da ga ujeda u predelu ruku i glave. Nekako je pokušao da se odbrani, ali uzalud. Zver je bila jača. Ko zna šta bi sa čovekom bilo, da nisu naišla dva prolaznika u vozilu. Oni su videvši šta se dešava, odmah se zaustavili i krenuli da pomognu, a morali su da usmrte psa i jedino tako spasu život nesrećnom čoveku - kaže za RINU jedan od meštana sela Vrulja.

Napadnuti muškarac zadobio je teške telesne povrede ruku i odmah je prebačen u bolnicu. Postoji mogućnost da će mu prst na jednoj ruci, kako dodaju meštani, možda morati da amputiraju. Žitelji ovog sela dodaju da ovo nije prvi ovakav slučaj, ali je do sada najkrvoločniji.

- Pas je testiran na besnilo, srećom je utvrdjeno da nije pozitivan. Pretpostavljamo da je pas ovde izbačen iz kola i ostavljen, to se često dešava jer je naše selo na medjuopštinskom putu izmedju Bijelog Polja i Pljevalja. Pre mesec dana pas je napao jednog od putara - ističu stanovnici ovog kraja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    29. mart 2024 | 18:00

    Zar nije obavezno da se cipuju psi,da bi se saznalo ciji je bio???

  • E

    29. mart 2024 | 18:01

    Sada čekamo da se oglase kučkari. Ne treba dramiti za čoveka, ostao je živ, ali su usmrtili psa.

  • Rain

    29. mart 2024 | 18:22

    Pseći svedoci kreću u odbranu jadnog psa za 3,2,1 ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA