Vreme čitanja: oko 2 min.

Pijan prebio radnika Hitne pomoći, pa se zakucao autom u ogradu kafane: Kamera na kamionu snimila sve

J. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muškarac koji je navodno napadnut oglasio se ispod objavljenog videa

  • 0
Hitna pomoć Foto: Mateja Beljan

Na Fejsbuk stranici Hitna uživo 194 objavljen je snimak sramotnog napada na radnika Hitne pomoći u petak u mestu Kuštani kraj Koprivnice, piše Jutarnji.hr. 

Incident se dogodio juče oko 16:20, a tuču dvojice muškaraca je zabeležila kamera na kamionu vozača koji je na posletku radniku Hitne uskočio u pomoć.

"Sramotan napad na naše kolege iz Koprivničko - križevačke opštine koji je slučajno snimila kamera kamiona iz suprotnog smera. U jednom trenutku se vidi kako alkoholisan čovek šuta našeg kolegu koji leži na podu", napisali su u statusu medicinari koji vode Fejsbuk stranicu.

Muškarac koji je navodno napadnut oglasio se ispod objavljenog videa:

"Ja sam napadnuti vozač. Imam 61 godinu, a radim u hitnoj 40 godina. Pre napada na mene, osoba koja me je napala, legla je na nasred ulice. Istrčao sam za njim i skočio pred šleper koji je naišao i zaustavio se na nekoliko metara od nas. Prišao sam mu, podigao ga i pod ruku ga izveo sa ulice i vratio se u vozilo gde je tim zbrinjavao pacijenta kojeg je ta osoba pretukla. Ista osoba je nekoliko minuta kasnije prišla sa zadnje strane vozila i počela ga razbijati. Izašao sam iz vozila, ne znajući što se događa, prema zadnjem delu gde je on iznenada, neočekivano, bez ikakva razloga, fizički nasrnuo na mene i udario me. Kako sam bio sputan uniformom i opremom na sebi, nisam se mogao adekvatno braniti te sam u jednom trenutku i pao", napisao je.

Koprivničko-križevačka policija u međuvremenu je potvrdila za  Večernji.hr je ovog petka došlo do incidenta oko 15.40 sati. Nakon što je 42-godišnjak pod uticajem alkohola prvo verbalno, a onda i fizički napao dvojicu muškaraca starih 27 i 48 godina u jednom lokalnom kafiću, dolaskom Hitne pomoći nasrnuo je i na radnika.

- Sumnja se da je osumnjičeni 42-godišnjak nakon narušavanja javnog reda i mira upravljao ličnim automobilom te njime udario u metalni stub i ogradu ugostiteljskog objekta, oštetivši vlasnicu za nekoliko hiljada evra - potvrdila je policija.

Dodali su i kako je u ovom incidentu lakše povređen 27-godišnjak, kao i 61-godišnji radnik, a policija je u uhapsila 42-godišnjaka kojem je određeno zadržavanje u trajanju od pet dana. Uz to protiv njega će biti podneta i kaznena prijava jer je oštetio stub vlasnice kafića, a cela priča podudara se i s navodima koje je u komentarima ispod snimke objavio radnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA