Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se u našem kraju ne pamti: Krvoločni šakali upali u tor i zaklali 15 ovaca domaćinu Aleksandru

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šakali su do sada retko pravili velike štete na teritoriji Kuča, ali sudeći po ovom napadu očigledno je da su se namnožili i na ovom području

  • 0
šakal, šakali, Izrael, Tel Aviv, korona virus, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Krvavi pir odigrao se u selu Kupusci na teritoriji Kuča kod Podgorice, kada su šakali upali na imanje domaćina Aleksandra Mijovića i zaklali 15 ovaca.

- Ovo je nezapamćeno u našem kraju, zveri su upale u tor i napravile pokolj. Mrtvo je 15 ovaca, a vrednom domaćinu koji živi od prodaje stoke, pričinjena je ogromna šteta, kažu za RINU meštani.

Dodaju da su izuzetno uplašeni ne samo za stoku, već i za svoje živote jer krvoločne zveri, u potrazi za hranom više kao da ne prezaju ni od čega.

- Mi ne znamo ni kome da obratimo za pomoć, plašimo se da izadjemo na imanja, jer su zveri očigledno u neposrednoj blizini. O šteti koju pričinjavaju suludo je i pričati, vrednog i poštenog čoveka snađe velika muka, dodaju meštani.

Šakali su do sada retko pravili velike štete na teritoriji Kuča, ali sudeći po ovom napadu očigledno je da su se namnožili i na ovom području.

Prethodnih godina najviše štetu pričinjavali su u selima opštine Pljevlja, a posebno su ugrožena sela koja gravitiraju ka kanjonima Ćehotine i Tare, ali i područja prema granici sa Republikom Srpskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA