Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziv snimak širi se društvenim mrežama: Dve devojke šamarale i tukle treću, policija odmah pokrenula istragu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred kraj snimka devojci s leđa prilazi druga i udara je nogom, pri čemu žrtva pada i udara licem o tlo

  • 2

Društvenim mrežama i Fejsbuk grupama proširio se užasno nasilan video maltretiranja na kom se vidi kako jedna tinejdžerka na ulici mlati i čupa za kosu drugu. Treća dobacuje, vređa devojku koja kleči na kolenima i grubo je ponižava. Na društvenim mrežama se čak deli informacija o kojim je maloletnicama reč, njihova imena te profii na mrežama, javlja Slobodna Dalmacija.

Pred kraj snimka devojci s leđa prilazi druga i udara je nogom, pri čemu žrtva pada i udara licem o tlo.

"Hoćeš li mi se izviniti zato šta sam popušila batine", pita nasilnica maltretiranu devojku i govori joj da je "zbog njenih laži bila u kazni dva meseca".

U grupi Mame iz Splita i okoline stoji uz objavljeni video:

"Molim vas da ovo objavite da se vidi sta se događa po Splitu ovo nije normalno sve je već prijavljeno"

Slobodna Dalmacija je ovim povodom kontaktirala Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku.

"Poštovani, u odnosu na vaš upit možemo vas obavestiti da smo otprilike pre sat vremena upoznati s događajem, te je odmah po saznanju za događaj pokrenuto kriminalističko istraživanje", odgovorili su iz PU splitsko-dalmatinske .

Snimak je suviše nasilan, te ga zbog toga nećemo objaviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    31. mart 2024 | 22:35

    devojke su postale zlo

  • ZK

    1. april 2024 | 09:44

    Zlo smo postali svi mi, usvajajući preporuke i zakone humanog i "demokratskog" zapada. Od rodjena do puberteta nesmeš ton da im povisiš sa 14-15 već postaju nasilnice ne fermajući nikoga, lepo su se organizovale zauzele visoke funkcije u svim slojevima društva, organizovale društva za zaštitu žena i to sve uz pomoć "naprednih muškaraca". Kada muškarac prebije ili ubije ženu nedelju dana svi mediji bruje od tom dogadjaju, 2023god. zena je jurila muža makazama kroz tri komšinska dvorišta stigla ga je izbola 20-ak. puta na smrt i to je bilo objavljeno samo tog dana, već sutra dan tu vest nigde niste mogli da proćitate. Ne vaspitne u porodici, na javnim mestima, u braku. Za treći ne znam ali za četvrti sv. rat znam da ce se voditi izmedju ženskog i muškog roda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA