Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je osumnjičeni da je upucao pripadnika Gorske službe? Pre 20 godina izbo mladića i pušten na slobodu

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uviđajem bi trebalo da bude ustanovljeno šta je tačno prethodilo krvavom obračunu i da li je zaista u pitanju sukob oko parkinga

  • 2
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Splitska policija je ponedeljak oko 21.30 sati u Kaštel Štafiliću, uz nadzor i rukovođenje Rene Laura, zamenice Županijske državne tužiteljke u Splitu započela uviđaj kako bi se utvrdila zašto se samo dva sata ranije dogodio napad u kojem su ranjene dve osobe, i to jedna iz vatrenog oružja, a druga udarcima sekirom u glavu.

U napadu je, kako javljaju mediji, ranjen član hrvatske Gorske službe spasavanja Kruno B., kao i muškarac koji je pokušao da mu pomogne.

Uviđajem bi trebalo da bude ustanovljeno šta je tačno prethodilo krvavom obračunu i da li je zaista u pitanju sukob oko parkinga, kako su to pisali hrvatski mediji.

Ono što se zna jeste da je uhapšen osumnjičeni muškarac, a navodno je u pitanju 58-godišnji bivši pomorac koji je još pre 20 godina imao problema sa zakonom, odnosno bio je tada prijavljen zbog pokušaja ubistva i nedzvoljeno držanja oružja.

Tada je, pišu hrvatski mediji, bio hapšen jer je nožem u leđa i trbuh ubo tada 18-godišnjeg momka i to zato što je ovaj navodno mokrio po zidovima njegove kuće.

Policija je tada kod njega pronašla pušku M-48 i punjenje za ručni bacač i tromblonsku minu. Kako su tada pisale novine, on je nakon hapšenja priznao delo te je bio pušten na slobodu nakon ispitivanja kod istražnog sudije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    2. april 2024 | 07:07

    Znaci zakoni šuplji kao i naši, ubice u pokušaju se puštaju na slobodu, umesto doživotne robije. Ljudski život se ne ceni više ni malo. Zatvore bi ja samo gradio, a ne Beograde na vodama

  • Гаргамел

    2. april 2024 | 06:41

    Ударио ненаоружаног човека са леђа у главу секиром ... јел у питању Хрват чији су преци покатоличени Срби, то су њихове методе ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA